logo winkelcentrum makado beek
Beleef een dag vol rolschaatsplezier op 16 en 17 september!

Nieuws

Beleef een dag vol rolschaatsplezier op 16 en 17 september!

Op 16 en 17 september transformeert Makado Beek in een waar rolschaatsparadijs tijdens dit evenement. Deze dag staat helemaal in het teken van plezier, beweging en gezelligheid, en we nodigen jong en oud uit om deel te nemen aan de verschillende activiteiten die we hebben gepland.

Rollerskate Silent Disco

Stel je voor: je rolschaatst met een headset op je hoofd en danst op de maat van je eigen gekozen muziek! Bij de Rollerskate Silent Disco op het parkeerdek kun je dit unieke concept ervaren. Sluit je aan bij de groep van 100 deelnemers die samen rolschaatsend de dansvloer betreden.

Stijlvolle Hostessen op Rolschaatsen

Terwijl je door Makado Beek wandelt, kun je niet om onze twee hostessen op rolschaatsen heen. Deze vriendelijke dames bewegen zich soepel door het winkelcentrum en dragen outfits van verschillende kledingwinkels in het centrum. Het is niet alleen een promotie van de nieuwste modetrends, maar ook een leuke toevoeging aan de sfeer van de dag.

Magische Speurtocht voor Kinderen

Kinderen worden uitgenodigd voor een magische speurtocht door Makado! Terwijl ze de aanwijzingen volgen en samen met Maki op zoek gaan naar juiste circusartiesten, ervaren ze een avontuur vol plezier en uitdaging. Bij de finish worden ze beloond met een diploma om hun prestaties te vieren.

Mini Disco in de Kinderopvang

Ook de kleintjes worden niet vergeten. In de kinderopvang wordt een speciale mini disco georganiseerd, compleet met vrolijke muziek en dans. Dit is dé gelegenheid voor kinderen om te genieten van een leuke en energieke disco-ervaring, helemaal op hun niveau.

Kortom, op 16 september staat Makado Beek in het teken van beweging, plezier en gemeenschapsgevoel. Of je nu dol bent op rolschaatsen, wilt dansen of gewoon wil genieten van een dag vol activiteiten, dit weekend heeft voor iedereen iets leuks in petto. We hopen je op deze spannende dag te verwelkomen!

Tijdens het evenement zullen er video’s en foto’s gemaakt van de deelnemers.
Deze video’s en foto’s zullen geplaatst worden op de social media kanalen van Makado Beek.