logo winkelcentrum makado beek
Proef Makado: Geniet van heerlijke hapjes op 30 september!

Nieuws

Proef Makado: Geniet van heerlijke hapjes op 30 september!

Op 30 september nodigen we je uit om deel te nemen aan een smakelijk avontuur tijdens ons evenement “Proef Makado”. Deze dag staat volledig in het teken van culinaire hoogstandjes en gezellig samenkomen, waarbij je de kans krijgt om door ons winkelcentrum te wandelen en te proeven van diverse heerlijke hapjes en lekkernijen.

Ontdek en Proef Makado

Laat je zintuigen prikkelen terwijl je deelneemt aan de “Proef Makado” ervaring. Bij dit evenement kun je een smakelijke reis door ons winkelcentrum maken. Je ontvangt een routekaart die je langs verschillende deelnemende winkels leidt, waar je kunt genieten van allerlei smakelijke hapjes en snacks. Van hartig tot zoet, er zal van alles zijn!

Winnaars van de Dineractie

Voor degenen die hebben deelgenomen aan onze winactie, hebben we iets speciaals in petto. De 50 gelukkige winnaars van de winactie worden uitgenodigd voor een exclusief diner in Makado Beek. In het hart van ons winkelcentrum hebben we een speciaal arrangement opgezet om deze winnaars te verwelkomen en te verwennen.

Een Speciale Sfeer van Gezelligheid

Naast het proeven van heerlijke hapjes, is “Proef Makado” ook een kans om te genieten van een gezellige sfeer. Ontmoet medebezoekers, proef samen de aanwezige hapjes en maak nieuwe herinneringen tijdens deze bijzondere dag.

Dus, als je een liefhebber bent van lekker eten, avontuur en gezelligheid, markeer dan 30 september in je agenda en sluit je aan bij ons voor “Proef Makado”. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een dag vol smaak en plezier!