logo winkelcentrum makado beek
1 september: De Opening van 50 jaar Makado

Nieuws

1 september: De Opening van 50 jaar Makado

Feestelijke Start van het 50-Jarig Jubileum bij Makado Beek!

Op vrijdag 1 september is het zover: Makado Beek viert haar 50-jarig jubileum met een spetterende aftrap! We nodigen je uit om samen met ons dit bijzondere moment te vieren en te genieten van een dag vol festiviteiten.

Een Speciale Aankondiging door de Burgemeester

De feestelijkheden beginnen met een bijzondere aankondiging van niemand minder dan de burgemeester zelf! De opening van ons 50-jarig jubileum wordt met trots aangekondigd, en we zijn vereerd dat de burgemeester deze mijlpaal met ons komt vieren.

Reusachtige Vlaaien van 1 Meter

Wat is een feest zonder lekker eten? Kom en bewonder onze indrukwekkende tentoonstelling van drie reusachtige vlaaien van maar liefst 1 meter in doorsnee! Als kers op de taart worden deze vlaaien ook uitgedeeld aan onze bezoekers. Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je geniet van de festiviteiten.

Muzikale Deuntjes en Dansen

De hele dag door zal er een enthousiaste DJ aanwezig zijn die de perfecte sfeer creëert met opzwepende muziek. Laat je dansmoves zien terwijl je deelneemt aan de feestvreugde en de vrolijke sfeer van ons jubileum proeft.

Consumentenactie* Boordevol Prijzen

Bij Makado Beek draait het om jou, onze gewaardeerde klant! Daarom hebben we een speciale consumentenactie opgezet die op deze feestelijke dag van start gaat. Bij elke aankoop van 10 euro ontvang je een lot waarmee je kans maakt op geweldige prijzen als je je gegevens invult en het lot in een van de inleverboxen die bij ingang oost, ingang west of bij de roltrap staan.

Je maakt kans om aan te schuiven bij hét exclusieve, bijzondere Makado diner. Ook trakteert Makado op 50 speciale Makado vlaaien, 50 cadeaubonnen en nog veel meer!

*De consumentenactie start op 1 september 2023 en eindigt op 22 september 2023. Op 26 september 2023 worden de winnaars bekendgemaakt.