logo winkelcentrum makado beek
2 & 3 december: Sinterklaaspret

Nieuws

2 & 3 december: Sinterklaaspret

Sinterklaasfeest: Ontmoet de Sint en Pieten in Makado Beek!

Op zaterdag 2 en zondag 3 december komt Sinterklaas met zijn vrolijke Pieten naar ons centrum* en jij bent uitgenodigd voor een dag vol plezier! Van 12:00 tot 15:00 uur staat het Sinterklaashuis klaar voor alle kinderen en hun families.

Wat staat er op het programma:

  • Chocoladeletters versieren: Laat je creativiteit de vrije loop en versier je eigen overheerlijke chocoladeletter!
  • Pietenparcours: Doe mee aan het spannende Pietenparcours! Loop het parcours, neem deel aan leuke activiteiten en ontvang na afloop een echt Pietendiploma.
  • Ontmoet Sinterklaas: Natuurlijk is ook de Sint zelf aanwezig. Ontmoet hem, vertel hem jouw wensen en maak dit Sinterklaasfeest onvergetelijk!

Belangrijk om te weten:

  • Kinderen kunnen het parcours aflopen en deelnemen aan de andere activiteiten tussen 12:00 en 15:00 uur.
  • Na afloop van de activiteiten ontvangen de deelnemers een speciaal Pietendiploma als herinnering aan deze fantastische dag!

Kom gezellig langs met de hele familie en beleef samen een magische dag vol Sinterklaaspret bij Makado Beek!

*Sinterklaas is dit jaar met de huifkar aan gekomen in Beek. Dit is niet zomaar een huifkar. Wekelijks rijdt deze met ouderen uit verzorgingstehuizen in de omgeving rond. Ouderen Beek en Omstreken starte het initiatief tien jaar geleden. Sinds 1 augustus rijdt te huifkar niet meer. Om deze weer te laten rijden willen wij als Makado Beek ons inzetten om geld in te zamelen zodat de intocht van Sinterklaas niet de laatste keer is. En dat we net als alle blijde gezichten van kinderen tijdens de optocht ook heel veel ouderen blij kunnen maken. Doneer en maak iedereen blij.
Doneren kan ook via de volgende link: Doneer voor behoud huifkar.