logo winkelcentrum makado beek
25 & 26 november: Sinterklaasintocht

Nieuws

25 & 26 november: Sinterklaasintocht

Ontmoet Sinterklaas in Makado Beek op 25 november!

Op zaterdag 25 november verwelkomen we Sinterklaas met open armen in Makado Beek! Van 13:00 tot 16:00 uur is ingang West hét decor voor een geweldige Sinterklaasintocht*. Samen met zijn acrobatische vrienden, swingende muziek en danspieten brengt Sinterklaas een feestelijke sfeer naar ons winkelcentrum. Op 26 november tussen 13:00 en 15:00 komt de Sint nóg een keer langs in het winkelcentrum!

Wat kun je verwachten:

  • Sinterklaasintocht: Kom langs en geniet van een spectaculaire optocht met acrobaten, muzikale klanken en dansende pieten. Het wordt een onvergetelijk spektakel voor jong en oud!
  • Meet & Greet met de Sint: Ontmoet Sinterklaas persoonlijk en overhandig hem jouw verlanglijstje. Grijp deze kans om met hem te praten en je wensen te delen.
  • Belangrijk: Zorg dat je op tijd bent! De Sint heeft een druk schema en moet op een gegeven moment weer verder om andere kindjes te verblijden met cadeaus.

Mis deze betoverende dag niet! Breng je familie en vrienden mee naar Makado Beek en maak samen mooie herinneringen. Tot dan!

*Sinterklaas is dit jaar met de huifkar aan gekomen in Beek. Dit is niet zomaar een huifkar. Wekelijks rijdt deze met ouderen uit verzorgingstehuizen in de omgeving rond. Ouderen Beek en Omstreken starte het initiatief tien jaar geleden. Sinds 1 augustus rijdt te huifkar niet meer. Om deze weer te laten rijden willen wij als Makado Beek ons inzetten om geld in te zamelen zodat de intocht van Sinterklaas niet de laatste keer is. En dat we net als alle blijde gezichten van kinderen tijdens de optocht ook heel veel ouderen blij kunnen maken. Doneer en maak iedereen blij.
Doneren kan ook via de volgende link: Doneer voor behoud huifkar.