logo winkelcentrum makado beek
Zaterdag 21 oktober: Modeshow

Nieuws

Zaterdag 21 oktober: Modeshow

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste modetrends en je garderobe upgraden voor het komende seizoen? Kom dan naar de Makado Modeshow op zaterdag 21 oktober van 11:00 tot 13:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur, waar je de laatste mode kunt bewonderen, gepresenteerd door de deelnemende winkels: Durlinger, Pearle, OFM, Shoeby, Specsavers, Zeeman, Nuvio, Fridays, Bristol, Van Oss tassen en koffers, Pearl, Spacsavers en nog veel meer!

Laat je inspireren door de prachtige collecties en krijg een voorproefje van wat er op modegebied te wachten staat. Of je nu op zoek bent naar nieuwe schoenen, accessoires, brillen, kleding, of gewoon wat stijladvies, deze modeshow heeft het allemaal.

Mis dit stijlvolle evenement niet en kom met ons de laatste mode vieren!

Geef een jas, verwarm een hart

Samen met L1, Stichting Samen voor Maastricht en alle Limburgse gemeenten bundelen we onze krachten voor een hartverwarmende actie. Onder de noemer “Limburg Helpt: geef een jas, verwarm een hart!” zamelen we zoveel mogelijk warme winterjassen in voor hen die het het meest nodig hebben. 🧥

Elke gedoneerde, warme, goede en schone winterjas krijgt een tweede leven en wordt geschonken aan mensen die niet genoeg geld hebben voor een warme jas.

Doe mee en verspreid wat warmte deze herfst! We kijken uit naar je bijdrage tijdens de modeshow op zaterdag 21 oktober in Makado Beek. Je kunt je jassen inleveren bij Only For Men en Intersport.