logo winkelcentrum makado beek
Woensdag 25 oktober: Halloween

Nieuws

Woensdag 25 oktober: Halloween

Op woensdag 25 oktober, van 14:00 tot 17:00 uur, brengen we de betovering van Halloween naar Makado Beek! Dit belooft een onvergetelijke middag te worden voor alle jonge avonturiers.

  • Ontmoet spookachtige figuren: Twee mysterieuze karakters gehuld in Halloween-thema zullen door de gangen dwalen, klaar om de kinderen een vrolijke Halloween te wensen. En dat is niet alles, ze hebben ook snoepjes om uit te delen!
  • Durf jij de mysterie boxen te ontdekken?: In de sfeer van Halloween worden er drie mysterieuze boxen geplaatst, vol met spannende verrassingen. Bij de heks kunnen bezoekers hun hand in de box steken, maar let op, kijken is verboden! Wie durft? Verwacht nepspinnen, slijm en andere griezelige verrassingen.
  • Toverdrankjes in de maak: In de ‘Maki’ kunnen kinderen hun eigen toverdrankjes brouwen. Elke kleine tovenaar of heks krijgt een reageerbuisje om te versieren. Samen met onze vriendelijke heks kunnen ze vervolgens hun eigen toverdrankje maken en bewaren in hun versierde buisje.

Mis deze betoverende Halloween-ervaring niet bij Makado Beek. Kom langs en beleef samen met ons deze spannende en magische dag!

We kijken er naar uit om je te verwelkomen voor een onvergetelijke Halloween!