Het Gouden Mes Makado Beek

Supermarkt & Vers

Het Gouden Mes

Wethouder Sangersstraat 146, Beek

Telefoon: +3146-4375612

Openingstijden

Maandag : 12.00-18:00 uur

Dinsdag : 9.00-18:00 uur

Woensdag : 9.00-18:00 uur

Donderdag : 9.00-21.00 uur

Vrijdag : 9.00-18.00 uur

Zaterdag  : 9.00-17:00 uur

Zondag  : 12.00- 17:00 uur

Nieuws van Makado Beek:
makado_nieuws_logo_transparant

Het Gouden Mes, de delicatesse zaak met een ruime keuze in vleeswaren met een uitgebreid assortiment van ambachtelijke Limburgse specialiteiten:

  • Een zeer ruime keuze in kazen in al zijn soorten en smaken. Incl. de glutenvrije kazen.
  • Limburgse pakketten die op wens door de klant zelf samengesteld kunnen worden.
  • Exclusieve vers afgebakken broodjes met vleeswaren en salades uit de toonbank.
  • Noten
  • Tapas

En natuurlijk de exclusieve producten van de firma Saveurs die bekend staat om zijn ambachtelijke producten uit Zuid-Limburg.

We zijn er trots op dat zoveel mensen, zelfs tot uit de verre omtrek van Beek, zich bij ons welkom voelen, wetende dat ze kwaliteit, diversiteit en aandacht krijgen wanneer ze onze winkel binnen gaan.

 Welke lekkernij moeten we echt eens proberen?

Jos: ‘Ons gehaktbrood met natuurdesem is om je vingers bij af te likken. Maar veel mensen kennen dat al, want het is een van onze populairste producten. Een heerlijk recept dat je echt eens moet proberen is dit: Limburgs schinkenspeck bakken in de pan, omdraaien en dan een eitje erop bakken. En denk erom: geen zout toevoegen! De schinkenspeck is al zout genoeg van zichzelf.’

Veilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen