Workshop wijnglazen beschilderen

Op woensdag 13 februari organiseert Bickels grandcafé een workshop wijnglazen beschilderen. Onder begeleiding van een ervaren kunstenares ga je met glasstiften in diverse kleuren vier wijnglazen in het thema “Valentijnsdag” beschilderen. Na afloop neem je je kunstwerken natuurlijk mee naar huis! De workshop duurt van 18:30 uur tot 21:30 uur. De avond is inclusief 3 drankjes per persoon en wij serveren lekkere hapjes.

Een ideale combinatie van creatief bezig zijn onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Doe mee met je vrienden, familie of collega’s voor gegarandeerd een gezellig avondje uit!

Wees er snel bij want vol=vol!

Prijs: 35,00 pp

Reserveren via 06-42320550, www.facebook.com/ginaderksillustratie of loop even bij ons binnen!

 

 Veilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen