Workshop wijnglazen beschilderen

Op woensdag 13 februari organiseert Bickels grandcafé een workshop wijnglazen beschilderen. Onder begeleiding van een ervaren kunstenares ga je met glasstiften in diverse kleuren vier wijnglazen in het thema “Valentijnsdag” beschilderen. Na afloop neem je je kunstwerken natuurlijk mee naar huis! De workshop duurt van 18:30 uur tot 21:30 uur. De avond is inclusief 3 drankjes per persoon en wij serveren lekkere hapjes.

Een ideale combinatie van creatief bezig zijn onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Doe mee met je vrienden, familie of collega’s voor gegarandeerd een gezellig avondje uit!

Wees er snel bij want vol=vol!

Prijs: 35,00 pp

Reserveren via 06-42320550, www.facebook.com/ginaderksillustratie of loop even bij ons binnen!

 

 Makado Beek is geopend!

Ons winkelcentrum is geopend en onze winkeliers staan voor jullie klaar! Wij willen onze winkels zo lang mogelijk voor onze klanten openhouden, als de situatie dit toelaat. Onze supermarkten, bakkers en slagers en overige verswinkels worden dagelijks aangevuld en zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. Enkele winkels hanteren aangepaste openingstijden, en sommige hebben hun deuren moeten sluiten. Heb alstublieft begrip hiervoor.

Lees meer over onze maatregelen