Workshop wijnglazen beschilderen bij Bickels

Ben je graag creatief bezig en houd je van lekker eten en drinken? Kom op woensdag 10 april naar Bickels-grandcafe en doe mee met de workshop wijnglazen beschilderen. Onder begeleiding van Gina Derks illustratie creëer je met glasstiften in diverse kleuren de mooiste ontwerpen in Lente en Paasthema. En dat onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Na afloop mag je jouw creaties mee naar huis nemen, een mooie aanvulling bij de gedekte tafel van de Paaslunch!

Deze avond wordt verzorgd met 3 drankjes per persoon inclusief lekkere hapjes voor 35 euro. Wees er snel bij want vol = vol, max. 10 personen.

Waar? Bickels-grandcafé

Wanneer?  Woensdag 10 april van 18:30 uur tot 21:30 uur

Aanmelden? Stuur een mail naar info@bickels-grandcafe.com  of bel/app naar: 0642320550


Veilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen