Specsavers Makado Beek

Verzorging

logo_specsavers

Specsavers

Wethouder Sangersstraat 163

6191 NA  Beek

Telefoon: 046 475 7602

Openingstijden
Maandag 09:30u – 18.00u
Dinsdag 09.30u – 18.00u
Woensdag 09.30u – 18.00u
Donderdag 09.30u – 21.00u
Vrijdag 09.30u – 18.00u
Zaterdag 09.00u – 17.00u
Zondag 12.00u – 17.00u
Nieuws van Makado Beek:
makado_nieuws_logo_transparant
specsavers_makado

Welkom bij Specsavers in Makado Beek

De missie van Specsavers is om betaalbare oog- en hoorzorg te leveren voor iedereen. Bij Specsavers in Makado Beek staan er altijd gediplomeerde opticiens, optometristen en audiciens voor u klaar. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en professionaliteit, ongeacht het doeleinde van uw bezoek aan onze winkel.

Specsavers biedt een gevarieerd assortiment monturen, waaronder brillen van de merken Viktor&Rolf, Kenzo, Hugo, Tommy Hilfiger, Balmain en Marc Jacobs. U heeft al een bril vanaf 19 euro inclusief gratis enkelvoudige glazen, ongeacht de sterkte en prisma- en cylinderafwijking!

Even geen bril? Bij Specsavers kunt u ook terecht voor een uitgebreid assortiment contactlenzen. Of u nu kiest voor dag- of maandlenzen; Specsavers biedt de perfecte lens voor iedere levensstijl. Onze gediplomeerde contactlensspecialisten vertellen u er graag alles over.

Ooggezondheidsonderzoek

Bij Specsavers in Makado Beek kunt u ook terecht voor een Ooggezondheidsonderzoek. De HBO-gediplomeerde optometrist kan de gezondheid van de ogen controleren en tekenen van medische aandoeningen, zoals diabetes of de oogaandoening glaucoom, vroegtijdig detecteren. Daarnaast kan een optometrist ook bepaalde klachten behandelen, zoals droge ogen en in een aantal gevallen rode ogen. Voor een afspraak bij een optometrist is geen verwijzing van een huisarts nodig.

Hoorzorg

Ook voor hoorproblemen bent u bij Specsavers aan het juiste adres. Door onze StAr certificering kunt u vertrouwen op kwaliteit als u wordt geholpen door onze StAr-geregistreerde audicien die werkt in een gecertificeerde omgeving. Dat onze hoorzorg van een hoge kwaliteit is blijkt wel uit het feit dat Specsavers in 2019 voor de 3e keer op rij uitgeroepen is tot Audicien van het jaar!