Randy’s Bloemen Makado Beek

Wonen & Huishoudelijk

Randy’s Bloemen
Wethouder Sangersstraat 143
6191 NA  Beek

Telefoon: +31 (0)46 437 66 86

Openingstijden
Maandag 10.00u – 18.00u
Dinsdag 09.00u – 18.00u
Woensdag 09.00u – 18.00u
Donderdag 09.00u – 21.00u
Vrijdag 09.00u – 18.00u
Zaterdag 09.00u – 17.00u
Zondag 12.00-17.00 behalve zomermaanden
Nieuws van Makado Beek:
makado_nieuws_logo_transparant

“Zeg het met bloemen!”

Hoewel Randy’s Bloemen een nieuwkomer in de Makado is, behoort de zaak tot de gevestigde orde in de bloemen en planten. In de meest uiteenlopende boeketten komt een combinatie van creativiteit en jarenlange ervaring tot bloei. Groene vingers staan te popelen om u voor elke gelegenheid en voor ieder budget van een gepaste bloemencreatie te voorzien. Ik hou van je, ik mis je, bedankt, beterschap of veel sterkte: zeg het met bloemen!

Rechtstreeks vanuit de veiling neemt Randy meermaals per week de beste en mooiste bloeiers mee naar zijn bloemenparadijsjes in Beek en Kerkrade. Een stukje maatwerk dat ervoor zorgt dat u extra lang plezier heeft van uw bosje bloemen. De boeketten en bloemstukken worden ter plaatste gemaakt, waardoor er ook ruimte is voor maatwerk. Prikkel alle zintuigen tijdens een bezoekje aan Randy’s Bloemen en maak zelf uw keuze uit een ruim assortiment! Ook voor decoraties en accessoires draait deze jonge ondernemer zijn hand niet om.

Veilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen