Lucardi Makado Beek

Mode & Accessoires

Lucardi
Wethouder Sangersstraat 194
6191 NA Beek

Telefoon: +31 (0)46 303 09 41

Openingstijden
Maandag 12.00u – 18.00u
Dinsdag 09.30u – 18.00u
Woensdag 09.30u – 18.00u
Donderdag 09.30u – 21.00u
Vrijdag 09.30u – 18.00u
Zaterdag 09.00u – 17.00u
Zondag 12.00u – 17.00u
Nieuws van Makado Beek:
makado_nieuws_logo_transparant

Lucardi Juwelier is de grootste op het gebied van sieraden en horloges. Kom een kijkje nemen in de winkel en sta versteld van het aanbod aan sieraden en horloges. Hip en trendy zijn de sleutelwoorden, maar nog belangrijker is de betaalbare prijs.

De collectie horloges, oorbellen, ringen, armbanden en kettingen van Lucardi Juwelier bestaat uit een breed aanbod van de allerlaatste trends, maar ook de bekende ‘klassiekers’ zijn vertegenwoordigd.

Aan de kleintjes wordt ook gedacht; met de leukste kindersieraden en kinderhorloges tover je een lach op ieder gezicht. Er is daarnaast een uniek assortiment geboortegeschenken, waaronder kinderbestek en tandendoosjes.

Bij Lucardi Juwelier kun je ook artikelen laten graveren. Daarnaast bieden wij een populaire collectie naamkettingen, naammunten en andere gepersonaliseerde sieraden aan.

New Arrivals!
New Arrivals: ‘Ontdek de laatste trend op het gebied van sieraden en horloges bij Lucardi Juwelier! Kom snel naar onze winkel en shop iets leuks voor jezelf!’

 

 

Veilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen