C&A Makado Beek

Mode & Accessoires

C&A
Wethouder Sangersstraat 150
6191 NA  Beek

Telefoon: 0900-8010

Openingstijden
Maandag 12.00u – 18.00u
Dinsdag 09.30u – 18.00u
Woensdag 09.30u – 18.00u
Donderdag 09.30u – 21.00u
Vrijdag 09.30u – 18.00u
Zaterdag 09.00u – 17.00u
Zondag 12.00u – 17.00u
Nieuws van Makado Beek:
makado_nieuws_logo_transparant

“Met Click & Collect kunnen we klanten nog beter helpen”

C&A Beek heeft een nieuwe uitstraling en een nieuwe verfrissende winkelervaring – een nieuw concept.

Het nieuwe store-concept biedt jou een fijne winkelomgeving met heldere keuzes, dat zijn de belangrijkste pijlers in het nieuwe concept.
De oriëntatie in de winkel wordt gevormd door de zogenaamde orientation spine. De belijning op het plafond laat zien hoe je als klant het beste door de winkel kunt lopen. Zo vind jij gemakkelijk de paskamers, de lounges en de kassa’s.

De natuurlijke uitstraling met donkere kleuren en natuurlijke materialen geeft een warm en huiselijk gevoel. In het midden van de winkel staan de hotspots; een combinatie van paspoppen in mooie outfits, met de bijbehorende items op de rekken. Zo shop je gemakkelijk je hele outfit bij elkaar.

C&A Beek biedt jou de volgende collecties:
– Damesmode/XL Dames
– Herenmode
– Baby- en kindermode
– Diverse accessoires

Een rustpunt tijdens jouw bezoek aan de winkel is belangrijk. In het nieuwe C&A concept vind je een stijlvolle lounge bij de paskamers die voorzien is van een speelhoek voor kinderen. Er zijn oplaadpunten voor smartphones en je hebt gratis toegang tot wifi.

Nieuwsgierig geworden?
Je bent van harte welkom bij C&A Beek in winkelcentrum Makado Beek!

Veilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen