Wij zijn trots op onze vernieuwde digi-zuilen!

Heb jij de nieuwe functionaliteiten van onze digi-zuilen in het winkelcentrum al gecheckt?  Plustouch maakte het mogelijk dat wij het eerste winkelcentrum in Nederland zijn met digi-zuilen die te bedienen zijn met spraak, beweging én de telefoon! Dit is niet alleen corona proof (handbediening is niet meer nodig) maar vooral supertof door de vele innovatieve snufjes. Op deze manier wordt winkelen in Makado Beek een echte beleving.

Winkelen bij Makado wordt nóg leuker!

Je roept de plattegrond op via de spraakbediening. Middels de QRcode download je deze in een handomdraai op je telefoon, handig om bij de hand te hebben tijdens je bezoek.  Of stuur vrienden en familie een persoonlijk digitaal kaartje met een selfie vanuit Makado Beek en laat weten dat je aan hen denkt. De zuilen worden continue vernieuwd met meer en nieuwe mogelijkheden om ons centrum nóg leuker te maken, zo blijven wij jou verrassen want… Makado Geeft Om Jou! Kom snel een kijkje nemen en ervaar het zelf, zien we je gauw?Veilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen