Vijf garderobe musthaves

Herkenbaar? Een kast vol kleding, maar toch geen idee wat je moet aantrekken? Door een aantal goede basisitems toe te voegen, waarmee je eenvoudig nieuwe combinaties maakt, loop jij er elke dag weer super trendy bij. Met ons brede winkelaanbod in Mode en Accessoires shop jij je nieuwe items zó bij elkaar.

De witte blouse
Een goed overhemd is een ware aanvulling op je basisgarderobe. Een kledingstuk waar je alle kanten mee op kunt en dat op allerlei gelegenheden gedragen kan worden. De witte blouse kun je continue vernieuwen, een onwijs handig item om te hebben!

Denim
Een goede jeans is de basis voor bijna iedere look en je hoeft haast geen moeite te doen om er bijpassende items bij te vinden. De spijkerbroek is het perfecte item voor eindeloze combinatiesessies.

Oversized blazer
De enige jas die altijd goed is. De oversized blazer raakt nooit uit de mode en gaat, als je er zuinig mee omgaat, jarenlang mee.

Sneakers
Er is altijd een outfit te bedenken om af te maken met een paar leuke sneakers. Het is en blijft een essential, het hele jaar door. Je kunt ze op vele manieren combineren en zo steeds weer een nieuwe look creëren.

De crossbody tas
Klein maar fijn! De crossbody tas is precies groot genoeg voor je telefoon en portemonnee voor een avondje uit, een dagje shoppen of voor naar het werk. Echt een accessoire waar je continue op terug kunt vallen, ook omdat ‘ie zo lekker matcht met de rest van je outfit.

Door Makado’s brede aanbod aan winkels, koop je deze musthaves in jouw maat en smaak.  Dus kom naar Makado Beek en geef je garderobe een update voor de zomer.