Vier tips voor de inrichting van je tuin of balkon

Wist je dat de buitenlucht een positief effect heeft op je gezondheid? Makado geeft om jou, daarom delen wij deze vier tips om je tuin of balkon op te fleuren. Want zeg nou zelf, je geniet het meest als je plekje buiten ook leuk en gezellig is ingericht. Een fijne stoel of bank, een tafel, mooie planten en gezellige verlichting. Allemaal musthaves voor een geslaagde zomerdag of -avond in de buitenlucht. In Makado Beek shop je in no time alle items bij elkaar.

Laat je inspireren door onderstaande tips, iedereen alvast een fijne zomer gewenst!

Kies de juiste (zit)meubels

Een loungebank, bistroset, zitzak of ligstoel, de keuze is reuze als het op tuinmeubilair aankomt. Denk voordat je naar de winkel gaat goed na wat jouw wensen zijn. Wil je lekker loungen met een goed glas wijn of wil je er gezellig kunnen dineren? In ons winkelcentrum vind je een groot aanbod loungemeubelen voor tuin en balkon.

makado_tuinenbalkon

Buitenverlichting voor de zomeravonden

Met een vrolijk verlichtingssnoer creëer je in no time een gezellige sfeer. Kies voor solarlampjes om energie te besparen, duurzaam én het scheelt weer in de portemonnee! Je vindt verlichtingssnoeren in diverse maten en kleuren bij verschillende winkels in ons winkelcentrum.

Makado_tuinenbalkon

Denk ook eens aan een buitenvloerkleed

Deze kleden zijn speciaal voor buiten, je kunt ze dus gewoon laten liggen! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren dus voor ieder wat wils. Je tuin of balkon fleurt er in een handomdraai van op.

makado_tuinenbalkon

Bloemen en planten voor het balkon

Bloemen en planten fleuren elke ruimte op, dus ook je balkon en/of tuin! Check wel hoe je balkon of tuin is gesitueerd en pas daar je plantkeuze op aan.
Laat je adviseren in Makado Beek, dan kom je sowieso met de juiste planten thuis.

makado_tuinenbalkon

Kom gezellig winkelen in Makado Beek en shop de items voor je balkon of tuin make-over eenvoudig bij elkaar!