Spaaractie GaiaZOO afgelopen

Afgelopen maand hebben jullie bij Makado Beek kunnen sparen voor een gratis 2e toegangskaart voor GaiaZOO. Dit was een groot succes! Heb jij een volle spaarkaart? Lever deze t/m 21 juli in. Bij aankoop van een toegangskaart bij de kassa van GaiaZOO ontvang je de 2de kaart gratis. Kijk voor de actuele openingstijden van GaiaZOO op de website:  GaiaZOO.nl.
Ook zijn onder alle nieuwsbrieflezers 2 winnaars voor het gezinsticket geloot. Zij hebben op dit moment een privébericht ontvangen.


Veilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen