Spaar nu voor een gratis 2 toegangskaart voor GaiaZOO

De koning der dieren spotten 🦁, oog in oog staan met een giraffe 🦒 of apen die boven je hoofd door de takken klimmen 🐒; bij GaiaZOO kan het allemaal. Spaar t/m 31 mei bij Makado Beek voor een gratis 2e toegangskaart voor GaiaZOO en beleef samen een onvergetelijke dag! Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op makadobeek.nl/GaiaZOO.

Win een jaar lang gratis toegang tot GaiaZOO
Voor onze nieuwsbrieflezers hebben wij een hele leuke winactie… Win voor je hele familie een jaar lang gratis toegang tot GaiaZOO! Wat moet je hiervoor doen? Als nieuwsbrieflezer van Makado Beek hoef je helemaal niets te doen. Heb jij je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan snel aan: makadobeek.nl/GaiaZOO. Op 31 mei 2019 worden onder alle nieuwsbriefinschrijvingen twee gezinstickets verloot.Veilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen