24 november: Intocht Sinterklaas bij Makado Beek

Op de zaterdag 24 november a.s. om 11.00 uur zal de officiële intocht van Sinterklaas in de gemeente Beek bij Makado Beek plaatsvinden.  Samen met de meegereisde Pieten zal de Wethouder Diederen van Beek de Sint ontvangen en samen gaan ze naar het podium waar ieder jaar vele kinderen en ouders de Sint staan op te wachten.

Daarna barst het Sint- en Pietenspektakel los en bestaat er voor de kinderen de mogelijkheid om met de Pietentrein een ritje door het winkelcentrum te maken, kunnen zij op een draaimolentje, glijden ze van de rodelbaan, spelen ze in de ballenbak, springen ze in de Discobowl of blijven ze zo lang mogelijk zitten op het “rodeopaard”. Uiteraard maakt de Sint nog een rondgang door het winkelcentrum om alle kleine en grote bezoekers te begroeten en is er later op de dag nog een fotomoment op het podium.

De Pieten zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt, ze maken grappen en grollen en niet te vergeten hebben ze snoepgoed bij zich voor iedereen. Kortom het Sint- en Pietenspektakel bij Makado Beek is een feest voor jong en oud. Ook op zondag 25 november en op 1 en 2 december a.s. zal het Sint- en Pietenspektakel gehouden worden en zal er wederom een gezellig weekend van gemaakt worden.

Het Sint- en Pietenspektakel vindt plaats op:

Zaterdag 24 november van 12.00 – 16.00 uur
Zondag 25 november van 12.30 –16.30 uur
Zaterdag 1 december van 12.00 – 16.00 uur
Zondag 2 december van 12.30 – 16.30 uur