Sint geeft om jou – Sint in Makado?!

YES! Wij mogen jullie melden dat Makado Sint Proof is!

Afgelopen maandag zagen wij al dat de burgermeester van Beek er voor zou zorgen dat Sinterklaas in de late avond, of misschien wel ’s-nachts, Makado kon bezoeken om alvast de eerste cadeautjes te kunnen kopen!

Bekijk hier zijn avonturen in ons winkelcentrum….wat een plezier heeft hij samen met zijn Makado pieten gemaakt! We hebben ons laten vertellen dat hij ook al ontzettend veel cadeautjes heeft kunnen kopen voor alle lieve kindertjes. Sinterklaas heeft zelfs kleurplaten achtergelaten die alle kinderen zo mooi mogelijk mogen inkleuren. De kleurplaat vind je in alle winkels in Makado of is te downloaden via de website. Lever de kleurplaat voor 30 november in Makado in, want dan geven we alle kleurplaten mee aan Sinterklaas en wie weet wint jou kleurplaat nog een extra groot cadeau van Sinterklaas! Kleuuuuuuuren maaarr!! 😃

(Vanaf dit weekend kun je je kleurplaat inleveren in het Sinterklaas huis in Makado)

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.


De horeca, detailhandel en de kapper zijn gesloten. Winkels die gericht zijn op eerste levensbehoeften – de essentiële winkels – zijn wel open. Voor die winkels geldt:

  • Doe doelgericht aankopen en vermijd drukte.
  • Doe je aankopen en boodschappen ook eens in de ochtend of doordeweeks.
  • Kom zoveel mogelijk alleen.
  • Houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje.
  • Laten we met elkaar de drukte (in de decembermaand) spreiden.

Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen