Feestelijke opening nieuwe C&A

Op woensdag 14 maart is C&A gesloten, maar op donderdagochtend 15 maart vanaf 9/00 uur verwelkomt C&A Beek haar “New Store Concept” winkel. De naam zegt het eigenlijk al, C&A Beek heeft een helemaal nieuwe uitstraling maar ook een nieuwe verfrissende winkelervaring – een nieuw concept. Om dit te vieren zijn er 4 dagen lang fantastische openingsaanbiedingen. Of geef een draai aan het C&A Feel Good Wheel en maak kans op mooie prijzen.

Het nieuwe storeconcept bied je een fijne winkelomgeving met heldere keuzes, dat zijn de belangrijkste pijlers in het nieuwe concept. De oriëntatie in de winkel wordt gevormd door de zogenaamde orientation spine. De belijning op het plafond laat zien hoe je als klant het beste door de winkel kunt lopen. Zo vind je gemakkelijk de paskamers, de lounges en de kassa’s. De natuurlijker uitstraling met donkere kleuren en natuurlijke materialen geeft een warm en huiselijk gevoel. In het midden van de winkel staan de hotspots; een combinatie van paspoppen in mooie outfits met de bijbehorende items op de rekken. Zo shop je gemakkelijk je hele outfit bij elkaar.

C&A Beek bied je de volgende collecties: damesmode/XL dames, herenmode, baby- en kindermode en diverse accessoires

Een rustpunt tijdens je bezoek aan de winkel is belangrijk. In het nieuwe C&A concept vind je een stijlvolle lounge bij de paskamers die voorzien is van een speelhoek voor kinderen.
Er zijn zelfs oplaadpunten voor smartphones en je hebt gratis wifi.

Nieuwsgierig geworden?
Je bent van harte welkom bij C&A Beek in winkelcentrum Makado Beek!