Nieuwe winkel: Telecombinatie Beek

Goed nieuws! Telecombinatie Beek opende op 18 mei haar deuren in ons winkelcentrum naast VakantieXperts. Telecombinatie biedt onafhankelijk advies op maat op het gebied van mobiel tot internet, TV, bellen en meer. Van overstap tot installatie, samen alles geregeld.

Het team draagt zorg voor jouw ontzorging: ze zijn een winkel waar persoonlijk contact en onvoorwaardelijke service nog centraal staan. Zo stoppen ze niet bij het geven van advies op maat, maar begeleiden we ook de aansluiting of overstap totdat alles geregeld is. Bij vragen kom je natuurlijk altijd even langs en wanneer je contract weer afloopt krijg je van hen een seintje.
om voordelig te verlengen 
of te vernieuwen met een betere deal.

Komen jullie een kijkje nemen?Veilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen