Nieuwe winkel in Makado: Specsavers opent haar deuren op 7 november

 

Goed nieuws!  Op donderdag 7 november opent een gloednieuwe Specsavers de deuren in ons winkelcentrum! Naast de vertrouwde diensten op het gebied van oog- en hoorzorg kunnen klanten ook bij Specsavers Beek terecht voor een ooggezondheidsonderzoek. Een HBO-gediplomeerde optometrist onderzoekt de gezondheid van de ogen. Hierdoor kunnen signalen van oogaandoeningen vroegtijdig worden gedetecteerd en kan zo onnodig zichtverlies voorkomen worden.Specsavers_Makado

Ook voor professionele hoorzorg kunt u bij Specsavers terecht, alle audiciens zijn gediplomeerd en StAr (Stichting Audicienregister) geregistreerd. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies, innovatieve hoortoestellen én uitgebreide nazorg.

Iedereen is van harte uitgenodigd op de opening op 7 november! En om de opening te vieren ontvangt u tot en met 17 november maar liefst 50% korting op een complete bril!

specsavers_makadoVeilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend (met uitzondering van horeca) en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen