Makado’s Fashion Week

In de week van 30 september tot en met 6 oktober organiseren wij Makado’s Fashion Week! Hét perfecte moment om je nieuwe herfst/winter garderobe te scoren. Tijdens deze week  kun je gebruik maken van mooie acties en kortingen en op 5 en 6 oktober organiseren wij diverse mobiele modeshows door het hele winkelcentrum.

Modeshows

zaterdag 5 oktober – 11:00 uur tot 13:00 uur en 14:00 uur tot 16:00 uur

zondag 6 oktober –   12:00 uur tot 16:00 uur

Wil je kans maken op een complete make-over ter waarde van 400 euro?

In de deelnemende winkels tref je onze folder aan, waar je naast de acties, het deelname formulier voor onze hoofdprijs op terugvindt! Deze make-over bestaat uit een nieuwe outfit,  nieuwe schoenen, make-up én een nieuw kapsel!  Ga naar Makado Beek vul de coupon in op de flyer en wie weet ben jij de gelukkige!

De winnaar wordt in week 41 bekend gemaakt.

 Veilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen