Makado’s Fashion Week

In de week van 30 september tot en met 6 oktober organiseren wij Makado’s Fashion Week! Hét perfecte moment om je nieuwe herfst/winter garderobe te scoren. Tijdens deze week  kun je gebruik maken van mooie acties en kortingen en op 5 en 6 oktober organiseren wij diverse mobiele modeshows door het hele winkelcentrum.

Modeshows

zaterdag 5 oktober – 11:00 uur tot 13:00 uur en 14:00 uur tot 16:00 uur

zondag 6 oktober –   12:00 uur tot 16:00 uur

Wil je kans maken op een complete make-over ter waarde van 400 euro?

In de deelnemende winkels tref je onze folder aan, waar je naast de acties, het deelname formulier voor onze hoofdprijs op terugvindt! Deze make-over bestaat uit een nieuwe outfit,  nieuwe schoenen, make-up én een nieuw kapsel!  Ga naar Makado Beek vul de coupon in op de flyer en wie weet ben jij de gelukkige!

De winnaar wordt in week 41 bekend gemaakt.

 Makado Beek is geopend!

Ons winkelcentrum is geopend en onze winkeliers staan voor jullie klaar! Wij willen onze winkels zo lang mogelijk voor onze klanten openhouden, als de situatie dit toelaat. Onze supermarkten, bakkers en slagers en overige verswinkels worden dagelijks aangevuld en zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. Enkele winkels hanteren aangepaste openingstijden, en sommige hebben hun deuren moeten sluiten. Heb alstublieft begrip hiervoor.

Lees meer over onze maatregelen