Makado Beek verwelkomt vier nieuwe huurders

31 maart 2021 – Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens het Achmea Dutch Retail Property Fund (ADRPF) overeenkomsten gesloten met vier nieuwe huurders in winkelcentrum Makado in Beek. Bristol, Rituals, T-Mobile en Italiaans restaurant Trattoria Casa Vostra huren in totaal ruim 1.600 m². T-Mobile heeft eind 2020 al haar deuren geopend. Bristol, Rituals en Italiaans restaurant Trattoria Casa Vostra openen binnenkort hun winkels in het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg.

Met de toevoeging van de vier nieuwe winkels en de afronding van de optimalisatie van de entrees dit jaar, is winkelcentrum Makado Beek helemaal klaar voor de toekomst. ‘Wij zijn verheugd deze nieuwe huurders te mogen verwelkomen in Makado Beek”, zegt Linda van Son, coördinator assetmanagement Retail bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. “In deze tijd is het bijzonder dat retailers zich voor meerdere jaren committeren. Dit laat zien dat deze retailers een sterk vertrouwen hebben in de toekomst van winkelcentrum Makado Beek. De toevoeging van deze nieuwe winkels versterkt eens te meer het divers en kwalitatief hoogstaand winkelaanbod van het centrum. Op deze manier ontstaat er een aantrekkelijke mix van grotere retailers en lokale ondernemers in verschillende branches, gericht op een compleet dagje uit voor de consument.’

T-Mobile heeft haar winkel van ruim 100 m² in november 2020 geopend. Bristol en Rituals openen respectievelijk 14 april en 8 april de deuren. Bristol heeft speciaal voor haar winkel in Makado Beek van circa 1.000 m² een nieuw concept ontwikkeld: Bristol Shoes & Sports. Met dit nieuwe concept richt Bristol zich, naast het gebruikelijke assortiment, in de helft van haar winkel op sportartikelen van bekende merken. Rituals opent een winkel van ruim 250 m² en biedt de consument naast een grote verscheidenheid aan verzorgingsproducten geïnspireerd door eeuwen oude Aziatische gebruiken en tradities, ook een uitgebreid home assortiment met onder andere geurkaarsen en keukensets. De nieuwe ontspannen omgeving en service creëren de ultieme ‘slow down experience’ en daarmee een ultieme winkel beleving. Italiaans restaurant Trattoria Casa Vostra gespecialiseerd in klassieke huisgemaakte Italiaanse gerechten, vestigt zich later dit jaar rond één van de twee nieuwe entrees in een unit van circa 300 m².