Makado Beek verwelkomt 3 miljoenste bezoeker

Wat een feest! Lees onderstaand het persbericht over de 3 miljoenste bezoeker in ons winkelcentrum.

Op dinsdag 18 december mocht Makado Beek haar 3 miljoenste bezoeker in 2018 verwelkomen. Deze speciale gebeurtenis is als een kers op de taart voor het winkelcentrum dat de afgelopen jaren een ingrijpende herontwikkeling heeft doorgemaakt. Alle bezoekers werden dinsdag door het winkelcentrum bedankt voor hun komst en het vertrouwen met feestelijke acts.

Makado, eigendom van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, dankt dit succes aan de drukte rond de feestdagen, maar voornamelijk aan de investeringen die de afgelopen jaren zijn gedaan tijdens de herontwikkeling van het winkelcentrum. Met de start bouw in 2015 werd er ruim 7.000 m2 aangebouwd, waaronder twee lagen parkeerdek. In de nieuwbouw zijn de afgelopen jaren 18 nieuwe retailers verwelkomd, waaronder Lidl, Bickels, Rousseau, Van Os tassen en koffers, Hunkemöller, Pieters Dortu, Holland & Barret, Norah Womenswear, Verser, Shoeby, Scapino, Bufkes, Slagerij van Melik du Chef en Van Dal mannenmode. Ook in de rest van het centrum heeft een groot aantal retailformules de herontwikkeling aangegrepen om hun winkel te vernieuwen, zoals C&A, Shear Barber & Hair, Excentrique, Miss Etam, Vonken Schoen- en Sleutelservice, Otelli’s Ice Cream en Eetwinkel Het Cabrys

Robert Gerbracht, voorzitter van ondernemersvereniging Makado Beek: “De succesformule van Makado is het gratis parkeren, altijd mooi weer en ontzettend veel enthousiaste ondernemers. Terwijl er nog dagelijks hard gewerkt wordt aan een nog beter Makado zorgt die combinatie ervoor dat er zoveel bezoekers hun weg naar Makado hebben gevonden. En ik ben er trots op dat ik daar onderdeel van mag uitmaken. Linda van Son-Bos, Asset Manager bij Syntrus Achmea: “We zijn ontzettend trots op ons mooie winkelcentrum en de waardering die we krijgen van onze bezoekers. Alle medewerkers in Makado hebben service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan wat resulteert in veel vaste bezoekers. We staan klaar voor de volgende miljoen!”

Het vernieuwde winkelcentrum biedt met de uitbreiding meer dan 70 winkels en ruim 1.500 gratis parkeerplaatsen. Naast winkelen biedt Makado meer dan voldoende gelegenheid voor een ontspannen kopje koffie, lunch en diner. Kinderen kunnen gratis spelen in kinderopvang Maki (geopend van woensdag t/m zondag). Het winkelcentrum is 7 dagen per week geopend. Tijdens de feestdagen worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

De uitbreiding en revitalisatie van Makado Beek wordt gerealiseerd door Syntrus Achmea Real Estate & Finance in nauwe samenwerking met Apleona Real Estate, Markus Bouwadvies, Smeets Bouw en de gemeente Beek.