Makado Beek is geopend!

Lieve klanten van Makado Beek,

Ons winkelcentrum is geopend en onze winkeliers staan voor jullie klaar! Wij willen onze winkels zo lang mogelijk voor onze klanten openhouden, als de situatie dit toelaat. Onze supermarkten, bakkers en slagers en overige verswinkels worden dagelijks aangevuld en zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. De openingstijden verschillen op dit moment per winkel. Kijk op de individuele websites voor de meest actuele openingstijden. Sommige hebben hun deuren moeten sluiten. Heb alstublieft begrip hiervoor.

Uiteraard volgen wij het nieuws inzake het coronavirus op de voet. Daar waar mogelijk nemen wij voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan:

  • Alle evenementen in ons winkelcentrum zijn tot nader order geannuleerd.
  • Horeca en kinderopvang Maki zijn gesloten.

Wij doen ons best om de veiligheid van onze klanten te waarborgen, daar waar nodig nemen we extra hygienemaatregelen en wij volgen de adviezen van het RIVM op. Wij willen jullie vragen om onderstaande maatregelen in acht te nemen:

  • Houd gepaste afstand van elkaar met ongeveer 1,5 meter.
  • Betaal met contactloze pin – vermijd contact door contant geld.
  • Was je handen regelmatig.
  • Gebruik de desinfectiezuilen bij binnenkomst en verlaten.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik meteen weg.
  • Nies of hoest in de binnenkant van je elleboog.
  • Voor jouw en onze veiligheid geven we elkaar tijdelijk geen hand.
  • Blijf thuis en kom niet naar ons centrum wanneer je verkouden bent, je koortsig voelt  of andere ziekteverschijnselen vertoont.

Wij zijn ontzettend trots op al onze winkeliers in ons winkelcentrum. En we willen jou als klant bedanken voor je vertrouwen, ook in deze tijd. Laten we goed op elkaar passen en elkaar een hart onder de riem steken. Wij blijven u verwelkomen in Makado Beek. Blijf gezond!

Bedankt voor je begrip, heb je nog vragen? Stuur een mail naar: info@makadobeek.nl 

Met vriendelijke groet,

Makado BeekVeilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Onze horecagelegenheden zijn wegens de aangescherpte maatregelen gesloten. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen