Lidl Makado Beek

Supermarkt & Vers

Lidl
Wethouder Sangersstraat 168
6191 NA  Beek

Telefoon: +31 (0)20 709 50 39
E-mail: contact@lidl.nl

Openingstijden
Maandag 08.00u – 20.00u
Dinsdag 08.00u – 20.00u
Woensdag 08.00u – 20.00u
Donderdag 08.00u – 21.00u
Vrijdag 08.00u – 21.00u
Zaterdag 08.00u – 20.00u
Zondag 09.00u – 18.00u

Voor actuele informatie: www.lidl.nl

Nieuws van Makado Beek:
makado_nieuws_logo_transparant

“De hoogste kwaliteit

voor de laagste prijs!”

Ons team staat dagelijks voor u klaar om u als klant optimaal te bedienen. Onze uitgebreide groente- en fruit afdeling ligt er elke morgen weer vers bij. Van woensdag tot en met zondag kunt u bij ons de mooiste verse bloemen voor marktprijzen kopen.

De hele dag door wordt er in onze bakkerij broodjes en baguettes warm afgebakken. U heeft dagelijks keuze uit een uitgebreid assortiment.

Wij bieden u een prettige winkelervaring, een goede service en de hoogste kwaliteit producten tegen de laagste prijs. Bekijk ook onze website en actuele folder voor de laatste aanbiedingen.

We hopen u snel te zien bij Lidl Makado Beek!

Warme Bakker

‘Lidl Beek Makado heeft een warme bakker. Kom kennis maken met ons uitgebreid assortiment aan verse knapperige broodjes.’

Vers Verantwoordelijke

‘Mijn motto: alleen groente en fruit dat ik zelf zou kopen, ligt bij ons in de winkel.’

Veilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen