Kleurwedstrijd, verras Maki!

Maki mist jullie! We willen hem daarom graag verrassen. Doe mee aan onze online kleurwedstrijd: knutsel, versier, knip, plak en kleur de tekening zo mooi mogelijk in.

Maak bovendien kans op één van de drie cadeaubonnen ter waarde van €25,- te besteden bij iedere winkel- en horecagelegenheid in Makado Beek.

De spelregels zijn als volgt:

  • Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in
  • Mail de foto naar info@makadobeek.nl of plaats hem op onze Facebookpagina onder het nieuwsbericht
  • Houd onze facebookpagina in de gaten en wie weet win jij een cadeaubon ter waarde van €25,-

Over 2 weken, in week 18, roepen wij op onze facebookpagina de winnaars uit.

Veel kleurplezier! Maki kan niet wachten om jullie kunstwerkjes te zien!

*Door deel te nemen aan de wedstrijd geef je toestemming om de winnende kleurplaten te delen op de tijdlijn van Makado BeekVeilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Onze horecagelegenheden zijn wegens de aangescherpte maatregelen gesloten. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen