Horeca Makado Beek mag weer!

Een stevig ontbijt, koffie met gebak, lunch of een heerlijk diner? Onze horecaondernemers maken weer de heerlijkste gerechten voor jullie klaar. Samen met hun teams hebben zij de afgelopen weken hard gewerkt om iedereen veilig, volgens de voorwaarden die gesteld zijn door het RIVM, te kunnen en mogen ontvangen. Op 1 juni was dan eindelijk hét moment daar: Bie Iris, Bickels! Grand Café , Bakker Bart, Brasserie Mattheo, Bufkes, Restaurant De Platschj, Dorenzo en Eetwinkel Het Cabrys heropenden de deuren!

Naast looproutes en markeringen  om de 1,5 meter norm aan te houden, zijn er extra hygiënemaatregelen getroffen. Bij Bickels! Grand Café en De Platschj gelden onderstaande regels:

  • Er wordt gewerkt met timeslots  van 20, 30 of 40 min. Langer blijven kan onder bepaalde voorwaarden in overleg
  • Wacht op je beurt in de wachtrij totdat een medewerker je te woord kan staan
  • Reserveren is verplicht, dit kan via de website of in de zaak
  • Ben je aan de beurt, bestel dan direct en reken direct (bij voorkeur contactloos) af

Wij zijn natuurlijk zeer verheugd en wij hopen jullie allemaal snel weer in ons gezellige winkelcentrum te ontvangen!Veilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen