Woongigant JYSK en jeansspecialist Jeans Centre

JYSK en Jeans Centre kiezen voor Winkelcentrum Makado in Beek. Ondanks deze roerige tijden openen deze twee winkels binnenkort met veel vertrouwen hun deuren in ons grootste overdekte winkelcentrum van Limburg. Ongeveer 1400 m² wordt momenteel geheel verbouwd en ingericht door JYSK en meer dan 350 m² wordt door Jeans Centre ingericht met hun nieuwe concept.

De JYSK-groep telt wereldwijd meer dan 2.800 vestigingen in 52 landen. JYSK biedt een assortiment van voornamelijk artikelen voor bed, bad en wonen. Jeans Centre heeft
100 winkels in Nederland, gespecialiseerd in jeans en accessoires voor dames en heren. Bij Jeans Centre vind je tevens een ruime keuze aan voor kids & teens fashion.

Houd onze website en en social media kanalen in de gaten voor meer info!Veilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Onze horecagelegenheden zijn wegens de aangescherpte maatregelen gesloten. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen