Bye summer, hello autumn!

Zaterdag 21 september van 12:00 uur tot 16:00 uur wordt een kleurrijke tropische dag in Makado! Op deze officiële eerste herfstdag beleven de bezoekers het ultieme zomergevoel nog één keer tijdens het ‘Bye Summer, Hello Autumn!’ event.

Strandbar, zomerse hapjes en drankjes en klimmen in de palmklimbomen

In het winkelcentrum wordt een heuse strandbar ingericht met lekkere zomerse muziek. Kom rond de Strandbar chillen of neem plaats op één van de zitjes. Geniet van lekkere kleine zomerse hapjes en mini drankjes die gratis verstrekt worden. Ook aan de kinderen is gedacht: de Strandbar heeft een fotocorner waar je een mooie zomerse foto kan laten maken! Of ga klimmen en klauteren in de palmklimbomen

Win zomerse prijzen en dans mee met de brassband en  de dansworkshops!

Doe mee aan onze kassabonnenactie* en win mooie zomerse prijzen , met als hoofdprijs een reischeque ter waarde van €450! En last but not least zorgt een team van 12 professionele muzikanten voor een onvergetelijk zomercarnaval. Een brassband met danseressen zorgen voor een mobiele opzwepende show waar heel Beek van zal smullen.

Kids workshop; Braziliaanse sambadans

Alle jongens en meisjes vanaf 5 jaar mogen meedoen met een gratis dansworkshop; de Braziliaanse sambadans. We kennen het allemaal: het fantastische zomercarnaval van Brazilië. Een explosie aan kleur, veren, muziek én de Samba. De spectaculaire danseressen van Fidelinas Entertainment zullen op vrolijke en opzwepende muziek een swingende carnaval dansworkshop geven. Let’s Sambaaaa!

 Bye Summer, Hello Autumn brengt het gevoel van het zomercarnaval van Rotterdam naar Limburg! Voor meer informatie, houdt de website en Facebook in de gaten!

De activiteiten op deze dag:
  • Een Strandbar
  • Rio Carnaval (12 personen met brassband & danseressen)
  • Dansworkshops (Salsa & Zumba in samenwerking met lokale dansschool)
  • Klimpalmbomen
  • Fotoshoot
  • Kassabonnenactie* met kans op zomerse prijzen!

* Voorwaarden: Kassabonnen vanaf € 25,- mogen worden ingeleverd bij De Strandbar voorzien van  naam, e-mail en telefoonnummer op de achterzijde van de bon. Prijzen variëren van strandslippers een badlaken een luchtbed en de hoofdprijs een reischeque t.w.v. € 450,-

Om 16.00 uur worden de prijswinnaars bij de Strandbar geloot en bekend gemaakt.Makado Beek is geopend!

Ons winkelcentrum is geopend en onze winkeliers staan voor jullie klaar! Wij willen onze winkels zo lang mogelijk voor onze klanten openhouden, als de situatie dit toelaat. Onze supermarkten, bakkers en slagers en overige verswinkels worden dagelijks aangevuld en zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. Enkele winkels hanteren aangepaste openingstijden, en sommige hebben hun deuren moeten sluiten. Heb alstublieft begrip hiervoor.

Lees meer over onze maatregelen