Digitale zuilen in Makado

Wisten jullie dat….  er 3 digitale zuilen in ons centrum staan? Lokatie: ingang Oost, naast Otelli’s en bij ingang West. Op deze zuilen kunnen jullie onder andere terecht voor de plattegrond waar niet alleen alle winkels op vermeld staan, maar ook de toiletten, onze kinderopvang, het servicekantoor en nog veel meer.

Verder communiceren wij op deze zuilen onze acties en events. Zo blijven jullie ook in ons centrum op de hoogte van het laatste nieuws! Nog een leuk weetje:  deze zuilen kunnen een leuke selfie van je maken. De foto kun je later downloaden van onze facebookpagina.Veilig winkelen in Makado Beek!

In ons winkelcentrum zijn alle mogelijke voorzieningen getroffen om je zo veilig mogelijk te laten winkelen. Er staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts aan te houden zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en daar waar nodig kun je veilig wachten voordat je de betreffende winkel kunt betreden. Klik op onderstaande button om inzicht te krijgen in het druktebeeld om je bezoek te plannen. Alle winkels zijn weer geopend en zijn volgens de RIVM veiligheidsvoorschriften ingericht.
Wij zijn klaar voor jullie, wees welkom in Makado Beek!

Lees meer over onze maatregelen