Makado Beek: het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg
Zoek een winkel...
64 Winkels onder één dak

Sinterklaas 2013

BELEEF DE SINTERKLAAS SPEKTAKEL WEEKENDEN 
BIJ MAKADO BEEK            

                                   

Pietentrein

De officiële Sinterklaas intocht op 23 november jl. was een daverend succes! Ook Sinterklaas was heel enthousiast over de lieve kinderen en hun ouders die naar Makado Beek waren gekomen.

De "OFFICIËLE SINTERKLAAS INTOCHT" van Beek vond plaats op 23 november jl. om 11.00 uur. Niemand minder dan Sinterklaas en de Hoofd Piet luidden samen met Wethouder van Es  het sinterklaasfeest feestelijk in. Deze heugelijke dag werd muzikaal omlijst door de Pieten Harmonie van Beek.

Natuurlijk mocht je ook tijdens de Sinterklaas spektakel weekenden Sinterklaas ook een handje komen geven en meerijden in de gezellige Pietentrein. Er was zoveel te beleven tijdens de Sinterklaas Spektakel Weekenden...

Activiteiten Pietendiploma.


1. Zoals elk jaar, rijdt er ook dit jaar weer een echte Pietentrein door Makado Beek. Maak een rondje op de trein en zing het hoogste lied. Natuurlijk begeleidt een muzikale Piet deze activiteit.

2. Knutsel je eigen Pietenmuts. In de knutselhoek is het een drukte van jewelste. Er wordt gemeten, geknipt, geplakt en gepast. Gelukkig is er een knutselpiet die de kids een handje helpt bij het maken van de eigen Pietenmuts.

3. Haal je eigen Pieten glitter tattoo. Op dit punt zorgt de tattoopiet ervoor dat elk kind een leuke glitter tattoo krijgt. De glitter tattoo blijft ongeveer 4 tot 7 dagen op je huid zitten.

4. Pepernoten proeven. Wat is de lekkerste pepernoot? Met chocolade, of juist niet. De snoeppiet begeleidt het pepernoten proeven.

Geslaagd? Dan sleep je een écht pietendiploma in de wacht!

Parkeren is GRATIS!