Makado Beek: het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg
Zoek een winkel...
64 Winkels onder één dakMakado Beek 

Al meer dan 40 jaar het  gezelligste, overdekte en voordeligste winkelcentrum van Limburg. Gratis parkeren, gratis kinderopvang en altijd lekker warm en droog winkelen. Beleef Makado Beek en kom langs!

Welkom bij Makado Beek

Welkom op de website van Makado Beek, het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Makado Beek.

Altijd mooi weer...

Geen last van kou, wind of regen, want het volledig overdekte Makado Shopping Center beschermt u hiertegen.
Een computergestuurd klimaatbeheersingssysteem zorgt voor een aangename constante temperatuur.

Gratis parkeren...

Met een capaciteit van 1.500 parkeerplaatsen beschikt Makado Beek over ruime parkeergelegenheid. Er is altijd wel een plekje vrij. Parkeren is bovendien gratis en niet aan een maximale tijdsduur gebonden.

Welkom bij Makado Beek!

IEDERE ZONDAG KOOPZONDAG T/M 4 JANUARI 2015. VOOR OPENINGSTIJDEN KLIK HIER!            

Wij heten u van harte welkom in het grootste, overdekte en gezelligste winkelcentrum van Limburg. Gratis parkeren, gratis kinderopvang en een bijzonder vriendelijke ontvangst zijn onze troef. 

 

18 november jl. vond voor de 30e keer de jaarlijkse Zonnebloemdag bij Makado Beek plaats!

De dag werd feestelijk geopend door Burgemeester Ralf Krewinkel in samenwerking met de Winkeliersvereniging Makado Beek. 

Ongeveer 1200 Zonnebloemers werden vandaag welkom geheten en in het zonnetje gezet door niemand minder dan Sinterklaas en zijn Pieten. De dag werd eveneens muzikaal omlijst. Ook koffie en vlaai ontbraken niet. Een chapeau voor de organisatie! Tot volgend jaar! Voor foto's verwijzen wij u naar onze facebook pagina www.facebook.com/MakadoBeek

Tip: like de pagina en blijf op de hoogte!

 

 


Makado Beek heeft veel te bieden, onder meer:

Gratis parkeren . Gratis kinderopvang door gekwalificeerd en vakkundig personeel . Altijd het goedkoopste . Goede toegankelijkheid . Prima bereikbaar . Iedere dag sfeer en gezelligheid . Altijd een aangename temperatuur . Ongekende gastvrijheid . Continu acties, aanbiedingen, activiteiten en evenementen.NIEUW: Action komt naar Makado Beek

De Action komt naar winkelcentrum Makado Beek. De winkelunit heeft een totale oppervlakte circa 1.000 m2. Circa 900 m2 zal als verkoopoppervlakte gebruikt worden. Deze snel groeiende retail organisatie heeft inmiddels meer dan 470 winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Action verwacht op 12 december 2014 haar deuren te kunnen openen voor het publiek. Action was al geruime tijd op zoek naar een geschikte locatie in het winkelcentrum. Action sluit daarbij naadloos aan op de huidige branchering, het winkelcentrum met de beste prijs-/ kwaliteit verhouding van Nederland.
Klik hier voor het uitgebreide persbericht!

 


Kortom: een bezoek aan Makado Beek is beslist meer dan de moeite waard!

 

 

 

abonneer nu!

Aanbiedingen en acties als eerste ontvangen?