Makado Beek: het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg
Zoek een winkel...
64 Winkels onder één dakMakado Beek 

Al meer dan 40 jaar het  gezelligste, overdekte en voordeligste winkelcentrum van Limburg. Gratis parkeren, gratis kinderopvang en altijd lekker warm en droog winkelen. Beleef Makado Beek en kom langs!

Welkom bij Makado Beek

Welkom op de website van Makado Beek, het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Makado Beek.

Altijd mooi weer...

Geen last van kou, wind of regen, want het volledig overdekte Makado Shopping Center beschermt u hiertegen.
Een computergestuurd klimaatbeheersingssysteem zorgt voor een aangename constante temperatuur.

Gratis parkeren...

Met een capaciteit van 1.500 parkeerplaatsen beschikt Makado Beek over ruime parkeergelegenheid. Er is altijd wel een plekje vrij. Parkeren is bovendien gratis en niet aan een maximale tijdsduur gebonden.

Welkom bij Makado Beek!

IEDERE ZONDAG KOOPZONDAG T/M 4 JANUARI 2015. VOOR OPENINGSTIJDEN KLIK HIER!            

EXTRA KOOPAVOND

Maandag 22 en dinsdag 23 december (tot 21.00 uur)


Wij heten u van harte welkom in het grootste, overdekte en gezelligste winkelcentrum van Limburg. Gratis parkeren, gratis kinderopvang en een bijzonder vriendelijke ontvangst zijn onze troef. 


Tip: like Makado Beek op facebook en meld u aan voor de nieuwsbrief via deze site!

 www.facebook.com/MakadoBeek

 

  

 


MAKADO BEEK TRAKTEERT!

 

Nu 2e kaartje Limburgs Kerstcircus GRATIS! Klik hier voor de actievoorwaarden.

Makado Beek heeft veel te bieden, onder meer:

Gratis parkeren . Gratis kinderopvang door gekwalificeerd en vakkundig personeel . Altijd het goedkoopste . Goede toegankelijkheid . Prima bereikbaar . Iedere dag sfeer en gezelligheid . Altijd een aangename temperatuur . Ongekende gastvrijheid . Continu acties, aanbiedingen, activiteiten en evenementen.

NIEUW: Action open!

De Action opende haar deuren in winkelcentrum Makado Beek. De winkelunit heeft een totale oppervlakte circa 1.000 m2. Circa 900 m2 zal als verkoopoppervlakte gebruikt worden. Deze snel groeiende retail organisatie heeft inmiddels meer dan 470 winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Action was al geruime tijd op zoek naar een geschikte locatie in het winkelcentrum. Action sluit daarbij naadloos aan op de huidige branchering, het winkelcentrum met de beste prijs-/ kwaliteit verhouding van Nederland.

Kortom: een bezoek aan Makado Beek is beslist meer dan de moeite waard!

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief